Vælg en side

Måske har du gået rundt som ledig i et stykke tid nu uden at blive kaldt til jobsamtale. Det kan være du finder en masse jobopslag, som du egentlig synes lyder interessante, men hvor de søger kompetencer inden for IT, hvor du slet ikke kan følge med. Og det kan være svært at følge med i en verden, der konstant er under hurtig udvikling. Heldigvis findes der løsninger til dig, som du kan benytte dig af for at komme tilbage på arbejdsmarkedet, se bare her.

Tag et kursus og bliv en IT-haj

En mulighed er at snakke din a-kasse eller dit jobcenter om at få bevilget et kursus til at optimere dine evner inden for IT. Se f.eks. her hvilke kurser, du kan komme på. Der er mulighed for at få erfaring med digital markedsføring, hvor du også lærer at oprette hjemmesider i WordPress. Hvis du hellere vil have kendskab til brug af Office-pakken, eller programmer man bruger til bogføring, så har du også muligheden for dette. Lige meget hvad du søger, så har du muligheden for at tilskrive kompetencer til dit CV, for at øge dine chancer for et nyt job.

Nå det du aldrig gjorde som ung

Når vi ser på alle de unge mennesker i dag, så kan man godt blive jaloux over alle de oplevelser, de får. Dog er det ikke for sent at gøre noget ved dette, og du kan endda få dem, imens du arbejder. Det er nemlig muligt at tage på en fem ugers guideskole i udlandet med danske undervisere, hvor du efter skolen vil have en jobgaranti. Herefter kan du komme til at arbejde rundt omkring i verdenen, samtidig med du får løn for det. I arbejdet får du en masse kompetencer, og hvis du finder ud af, det er noget for dig, kan du som regel inden for kort tid få lov til at blive destinationschef, hvor du får lederansvar.

Der er et job til dig derude

Det vigtigste i jagten på et job er, at du ikke giver op undervejs. Det kan godt være, at nogen hurtigt finder et job, men det rigtige job venter på dig derude, selvom det måske tager lidt længere tid for dig at finde det. Det bedste råd er at holde hovedet højt, så skal resten nok komme.