Vælg en side

Forretningsapplikationer finder du ikke som færdige løsninger. Hvad end du er på udkig efter digitale løsninger som kundeportaler og andre selvbetjeningsløsninger, e-handelsløsninger for B2B og B2C, skalerbare Cloud-services eller andet, vil der altid være særlige vilkår, der gør sig gældende for netop din virksomhed, når det gælder udformningen af firmaets applikation.

Danskbaseret it-konsulenthus med bred kundeportefølje

Svært er det til gengæld ikke at finde kvalificerede leverandører med en bred kundeportefølje og strømlinet arbejdsgang, der spænder over konceptudvikling, levering af digital løsning, opfølgende analyse på performance og vedligeholdelse samt videreudvikling. Et eksempel på sådan en leverandør kunne være danskbaserede Immeo med dets 80 erfarne it-konsulenter.

Bliv klogere på, hvilke løsninger og samarbejde et digitalt specialiseret konsulenthus kan give.

PIM-systemer og optimerede contentplatforme

Immeo har lang erfaring med at levere digitale løsninger og skyer ikke fra opgaver med et højt niveau af kompleksitet. De har leveret it-løsninger til store danske virksomheder. Heriblandt inRiver-baserede PIM-systemer til optimering af informationsstrømme, ny digital arkitektur til at sikre nem test af idéer og produkter samt større skalerbarhed. Og det stopper ikke her.

Contentplatforme leveret på Epicenter Digital Experience Cloud, der muliggør at distribuere content fra ét centralt sted af og ud til fx websites og sociale medier, er også et godt eksempel.

Kend arbejdsgangen hos din leverandør

Leder du efter en leverandør af forretningsapplikationer, er deres arbejdsgang værd at skele til. Immeos tilgang til at give kunderne de rette løsninger kan opdeles i Digital Advisory, Solution Delivery, Digital Performance og Digital Care. Fire kategorier af forskellige services:

Digital Advisory rummer bl.a. konceptudvikling og teknologivalg. Solution Delivery er, hvor de digitale løsninger bliver leveret til brug. Digital Performance er databaseret optimering af den leverede løsning. Digital Care er vedligeholdelse og videreudvikling. Immeo giver ikke slip ved indledende levering, men er med længe efter og sørger for at holde din applikation kørende.