Vælg en side

HP leverer printere, computere og tilbehør hertil i forskellige klasser efter pris, design og ydeevne. Skal du have ny teknologi til kontoret, er HP et oplagt valg, hvad end du leder efter en simpel bærbar til regnskab, en stationær workstation til komplekse opgaver som 3D-tegning, en kurvet LED-skærm med strålende opløsning, en stærk printer til storformater mv.

Mulighederne er mange, når det gælder innovative produkter fra HP til erhvervsbrug, og her kan du blive klogere på, hvilke forskellige pris- og kvalitetsklasser, HP opdeler produkterne i.

Find den rette computer fra HP

Bærbare computere og stationære finder du i opdelt i Pro-, Elite- og Z-modeller, hvor de bærbare hedder HP ProBook, EliteBook og ZBook, mens de stationære hedder HP ProDesk og EliteDesk. Pro-serierne er standarden, hvad angår HP-computere til erhvervsbrug, og de er fint i stand til at lave regnskabs-, økonomi- og HR-opgaver. EliteBooks er en tand bedre, og ZBooks har evnen til at køre krævende processer, fx at lave 3D-tegninger hvis du er arkitekt.

Dermed ikke sagt, at du ikke finder HP computere, der falder uden for serierne. Der er bl.a. ChromeBooks fra HP, der fungerer godt med Google-systemer til internetcentreret arbejde.

Skærme i flere prisklasser

HP skærme kommer også i forskellige serier, nemlig serierne P, E, S og Z. Her er skærme i P-serien de simpleste, hvor pris og kvalitet så stiger fra P til E, E til S og S til Z. Z-skærme giver en fantastisk billedkvalitet og er velegnede til folk, der arbejder grafisk og skal have viden om, hvordan deres mange medieproduktioner ser ud på de mest moderne enheder på markedet.

Kontorprintere til alle opgaver

HP printere er desuden et must til ethvert kontor, hvor der stadigvæk arbejdes med fysiske dokumenter. OfficeJet er standarden, PageWide klarer større formater, LaserJet leverer print af høj kvalitet, og DesignJet klarer storformaterne. HP laver printere til flere arbejdsopgaver.