De fleste børn har i dag kendskab til videospil fra alverdens udbydere eller bruger flere timer på apps på telefonen. Mange børn sidder derfor i flere timer ad gangen på deres værelser, isoleret fra resten af familien. Så hvordan kan man sørge for at familien kommer hinanden mere ved?
Opnå flere oaser
Uanset om det er et hjørne af stuen eller et helt rum man har til rådighed, så er det en fordel at inddele rummet i flere små rum. Så der er et sted for computerspil, måske et lektiehjørne, PlayStation og tv-område og nogle afslappende lænestole til at læse en god bog. Så at hele familien kan have lyst til at være i rummet, uanset hvilket humør man er i.
Personlighed og farver
Det er samtidig en god ide at få personlighed og farver ind i rummet, så man skaber gode rammer for hele familien. Måske er rummet stort nok til at man kan have flere store plakater af børnenes yndlingsfilm og -spil? For at kunne skifte disse billeder og opnå god farvekvalitet der ikke falmer når billederne bliver udsat for lys, så er det en god ide at have brother printer blæk. På denne måde sikre man sig, at billederne er skarpe og ligner originalbilledet mest muligt.
Struktur og aftaler
Det er også på mange måder en god ting for børnene at skulle dele rummet med resten af familien. Eftersom alt ikke foregår på deres præmisser, som det på mange måder kan gøre på deres egne værelser. Her skal man indgå aftaler om hvad der skal bruges af hvem og hvornår. På den måde lærer børnene at opnå tålmodighed og behovsudsættelse. Desuden kan det for nogle børn være en hjælp med faste rammer og aftaler, da det kan være svært at finde balancen i hvor meget man bør spille i løbet af en dag.