Vælg en side

Der er rigtig mange (måske især mænd) der er vilde med gadgets, og gerne vil have så mange ind i huset som muligt. Der er dog også mange (måske især kvinder), der ikke helt kan se det smarte i at digitalisere alting. Der findes dog også en række gadgets, som de fleste nok godt kan blive enige om giver mening. Herunder kan du læse om nogle få af dem.

Generelt kan man sige, at de gadgets der reelt kan hjælpe en i hverdagen, og hjælper med at spare tid, er gode. Hvem vil ikke gerne have mere tid, som de kan bruge til noget bedre. En af de gadgets, der virkelig er ved at vinde indpas er robotter, der gerne hjælpe os med de ting, som det er meget få der sætter pris på, at bruge deres tid på.

Robotterne flytter ind

Det er især to robotter, der har gjort deres indtog i de danske hjem. Det er nemlig robotstøvsugere og ikke mindst robotplæneklippere som disse. Disse kan begge køre, når man ikke er hjemme, og man bemærker dem derfor nærmest heller ikke. Alligevel kan de spare en for rigtig mange timer. De fleste støvsuger nok en gang om ugen eller lignende. Alene på den første måned kan man have sparet flere timer. I sommerperioden er det ikke usædvanligt, at man skal klippe græsset flere gange om ugen, hvis der ellers både kommer sol og regn. Her kan der derfor også føre uhyre meget tid at spare.

De lidt mere intelligente gadgets 

Hjemmeassistenter fra Google, Alexa og Apple er også ved at blive en del af vores hverdag. Mange har eksempelvis en Google Home eller flere stående i hjemmet. Den kan bruges til at svare på spørgsmål, som Google svarer på. Den kan også bruges til at fortælle hvordan vejret bliver, hvad man har i kalenderen, eller den kan spille musik. De gør hverdagen en lille smule lettere, da man slipper for at stå og fumle med tablets, smartphones eller computere og blot kan snakke til dem.

Phillips Hue

Lys er noget der er i alle danske hjem, men det er langt fra i alle, at det er af den intelligente slags. HUE fra Phillips er de absolut førende på dette område. Med HUE kan du få lys til tilpasser sig til situationen, stemningen eller hvad du nu synes. Du kan styre det med stemmen med din smartphone. Du kan selv bestemme hvornår det skal tænde og slukke.