Vælg en side

En onlinekonsultation for traumer kræver godt internet og fred og ro, når den står på. Den giver dig en stor fleksibilitet i forhold til, hvor du er henne, når du modtager behandling for traumer. Traumer

I dag er der faktisk næsten ikke grænser for, hvad vi har mulighed for via nettet. Vi kan virkelig gøre meget, deriblandt også modtage behandling af professionelle behandlere. Det gælder også, hvis du har et traume.

Onlinekonsultationer for traumer giver dig en langt større fleksibilitet i din hverdag. Først og fremmest fordi du ikke er tvunget til at få behandling på en klinik, der ligger i nærheden af, hvor du bor. Du kan sagtens selv opsøge en klinik, der ligger længere væk og dermed komme hurtigere i behandling.

På den private klinik Traumeklinikken på Østerbro i København har de for eksempel aldrig en ventetid på mere end tre uger. Faktisk har de tit kortere ventetid. Det betyder, at du kan komme hurtigt til, og det er afgørende, når du har brug for behandling af et traume.

God internetforbindelse og fred og ro er afgørende for din onlinekonsultation

Du aftaler i samarbejde med din behandler, om en onlinekonsultation vil være det rette for dig. Du kan både bruge dem, hvis du skal ud at rejse, og hvis du bor så langt væk, at du ender med at bruge meget lang tid, hvis du skal møde op på klinikken.

For at få en god onlinekonsultation er det vigtigt, at du har en god internetforbindelse. Derfor sender Traumeklinikken altid et link til deres patienter, så de har mulighed for at teste, om det hele virker senest 24 timer før, de skal have en konsultation. Deler du internetforbindelse med andre, kan det være en fordel for dig, at du beder dem om ikke at bruge internettet, mens du har din behandling.

Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at du kan sidde uforstyrret under din onlinekonsultation, så du kan koncentrere dig mest muligt om den. Dermed får du lige så meget ud af din behandling, som hvis du sad ansigt til ansigt med behandleren.