Vælg en side

Har du brug for en ny computer til gaming, men har ikke råd til at købe en? Heldigvis findes der råd, og masser af gode muligheder for dig, der er på jagt efter en ny gamer bærbar på budget. Hvordan du kan finde en, nemt og billigt, kan du læse mere om her. 

Rid med på den grønne bølge

Der er masser af gode tilbud på elektronik, men så skal du ud og købe noget der er nyproduceret. Der er gode muligheder for at få en ny computer billigt, hvis du køber en på tilbudsdage som Black Friday, men det er ikke den mest klimavenlige løsning.

At købe noget nyt indebærer at man skal købe noget der er blevet nyproduceret, og vi smider en masse, brugbar elektronik væk hvert år, så hvorfor skal man egentlig det? I dag kan man finde mange gode løsninger brugt, og du får meget mere for dine penge. Du er måske nervøs for, hvad der sker med garanti når du køber brugt elektronik, men når du køber en brugt bærbar, så følger der faktisk garanti med.Du behøver altså ikke være nervøs for at købe din næste gamer bærbare brugt.

Brugt teknologi er in

At købe brugt giver dig mulighed for at få meget mere for dine penge. Brugt elektronik er også meget mere in. Måske får du også mulighed for, at spille nogle ældre spil, der ikke er kompatible med en helt ny computer? Der er sket meget indenfor retro-teknologi. Spilgiganten Nintendo, har for eksempel relanceret sit store hit fra 90erne, Nintendo 64,  i en miniudgave. Det er altså ikke udelukkende en grøn bølge der gør brugt teknologi in, der er også en nostalgifaktor. Det e fedt at kunne genopleve glæden med spil du spillede da du var yngre, eller opdage, hvorfor din far syntes noget var fedt way back when. Det at købe brugt er godt for både din pengpung og klimaet, men det giver også muligheden for at opdage noget nyt.