Vælg en side

Som kreativ person er du heldig at leve i netop denne tid. Aldrig har der været bedre muligheder for kreative, end der er i dag, og den store teknologiske udvikling vi har været igennem i løbet af de seneste år, har blot åbnet op for en masse nye muligheder for dels at have adgang til mange kreatives produkter, ligesom du som kreativ også har fået nemmere ved at dele din kunst med andre gennem internettet.

I dag kan alle, der har en smartphone, hurtigt være i kontakt med en masse andre ude i verden, der kan se og høre din kunst og følge med i det, du går og arbejder på. Det er blevet nemmere at dele, og det er også blevet nemmere selv at få adgang til en masse af den kunst, der bliver skabt ude i verden.

Du kan således med din mobiltelefon – og også dit mobilabonnement – få adgang til en masse streamingtjenester og musiktjenester, så du aldrig løber tør for spændende indhold, du selv kan følge med i. Hertil siger vores ekspert fra TelePrisTjek.dk:

Telmore var det første online baserede mobilselskab i Danmark og Telmore er også det første mobilselskab til at tilbyde et helt tivoli af underholdningstjenester i et samlet abonnement. Telmore Play, med stærke streamingtjenester som; Netflix, HBO, ViaPlay, TV2 Play og Musik, er trods prisen, et meget attraktivt mobilabonnement for mange danske familier. Besparelserne på alle Tjenesterne kan hurtigt overstige prisen på selve abonnementet

– Nicolas Fredriksen, TelePrisTjek.dk.

Der er altså mulighed for at få et rigtig godt tilbud på mobilabonnement og de mange fantastiske streamingtjenester, der i dag findes. På disse tjenester kan du se verdens bedst film og serier, og du har dermed adgang til nærmest uendelige mængder inspiration inden for det kreative felt.

Det samme gør sig gældende med musik, og hvis du særligt er kreativ i denne retning, er det en stor hjælp at kunne lytte til al den nye musik, der kommer ud på de mange forskellige platforme, da det giver dig en langt bedre mulighed for at vokse som kunstner selv.

Tag din musikkunst med på farten og nå nye højder

Der er ikke nogen tvivl om, at det er blevet nemmere at kunne tage sine kunstneriske egenskaber med på farten. Hvis du er dj, findes der i dag DJ udstyr til enhver, der er glad for at spille for andre, som kan tages med på farten eller udnyttes til at skabe dit eget studie derhjemme. Her kan du skabe en masse nye lyde og numre, som du kan dele med hele verden og dermed også få god feedback på.

Du har mulighed for at skabe din egen musik derhjemme med alt det, du har adgang til, og simpelthen lave nogle fede hits direkte fra din computer og med dit nye DJ udstyr. Verden ligger åben for dine fødder som kreativ i dag, og du kan dokumentere det hele for dine følgere på dine sociale medier med din mobiltelefon.