Vælg en side

Bor du i en andelsforening eller i en ejer boligforening har I sikkert haft mange diskussioner på generalforsamlingen, om hvem der skal klare den ugentlige trappevask og anden vedligeholdelse i jeres have eller park. Nogle andelshavere ønsker at klare det hele selv, fordi det så bliver billigere for hver enkelt beboer i længden. Der er dog bare det problem, at når hverdagen træder ind, så er der mange beboere, der enten glemmer at vaske trappen eller luge ukrudt i haven eller også har de bare ikke tid. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvordan I ved hjælp af ejendomsservice kan få professionel assistance til jeres trappevask eller havearbejde. Hvis I har brug for at få udført en viceværtfunktion, er der også mulighed for dette.

Få samme høje standard hver gang

Derudover kan der komme mange konflikter mellem beboerne, fordi der er mange forskellige standarder for, hvor høj kvalitet dette arbejde skal have. Mens nogle mener at det hjælper bare at luge lidt ukrudt, eller lige feje trappen en enkel gang, er der andre beboere, der har langt større standarder for den ugentlige rengøring eller havearbejde. Derfor kan det være rart at have en ekstern og professionel ejendomsservice, til at udføre disse opgaver, som alle beboere har gavn af i hverdagen.

Trappevask

Har I mange opgange i foreningen, har i også mange trapper der skal vaskes. Det kan være utroligt behageligt og mere effektivt på langt sigt, at i får et professionelt firma til at trappe vaske jeres opgang. Dermed får I den samme høje kvalitet hver gang og i kan bruge tiden på at være sociale og prøve at dyrke jeres foreningsfællesskab i stedet for. Trappevask kan godt være en sur pligt for hver beboer i længden, og der kan også være ældre beboere, der ikke har dit fysiske kræfter hertil. Et ejendomsservicefirma kan klare opgaverne for jer.