Vælg en side

Hvordan ved du egentlig hvem der ringer på? Det gør du ikke, men der findes en sikrere måde at slippe folk ind på, så du er sikker på at de er dem de siger at de er. Det kan du læse mere om her. 

Ikke luk hvem som helst ind

Det er en stor sikkerhedsbrist i, at vi kun kan høre hvem der ringer på vores dørtelefon. Det der kan ske, er at man kan sige man er hvem som helst når man ringer på. Hvor mange lukker du egentlig ind? Vi lukker op for posten, der kommer med pakker, for bud der kommer med mad eller andre ting og så kan det ringe på reklambud, der skal aflevere reklameaviser. Dette er noget alle ved, så sandsynligheden for, at folk kan udgive sig for at være i et af disse ærinder, også hvis de har et uhæderligt formål, er ret stor. Det kan du heller ikke vide, når du ikke kan se hvem der ringer på.

Skaf dig en sikrere dørtelefon

Dørtelefon med video gør, at du kan se hvem der ringer på. Du kan se om personen der udgiver sig for at være bud, har den rette uniform på og du kan bede om at se ID. Det er ikke kun for din egen skyld, hvis du bor i en opgang i en boligblok med flere mennesker. Det er nemlig en nem måde at blive lukket ind for at begå indbrud i lejligheder, der ingen er hjemme, ved at ringe på hos en velvillig nabo der tror han har sluppet postbudet ind. Med en dørtelefon med video, kan du være helt sikker på, hvem du slipper ind.

Find den bedste installatør til montering af dørtelefon og få et meget sikrere hjem. Det er meget bedre at være på den trygge siden, så behøver du heller ikke være nervøs for, at slippe folk ind, der har et ærinde.