Vælg en side

Et mobilcover er efterhånden mere en gadget, end det er ment som en reel form for beskyttelse med støv, stød, slag og vand. Derfor ses det også, at markedet begynder at spytte covers ud, der har hver deres form for gadget inkluderet, eller endda er en gadget i sig selv. Noget af det mest almindelige er, at covers kan anvendes som tegnebog – du kender dem helt sikkert som de her “flap-covers”, der på indersiden har flere lommer til kreditkort eller kontanter.

En søgning på pinterest viser dog, at antallet af mobilcovers, der fungerer som gadgets, er steget eksplosivt. Kigger vi på søgningen, som du finder her, kan vi se, at det er meget mere end blot funktionerne, der dækker over det, som man kalder for gadgets. Det er efterhånden blevet mindst lige så meget selve udseendet, der udgør en gadget eller en for for sjovskab. Se f.eks. coveret formet som en unicorn, coveret med ansigter eller måske endda regnbuecoveret, der endda udgør en halv-cirkel, præcis som en regnbue – til trods for at telefonen er rektangulær.

Det er dog langt fra alle, der endnu har affundet sig med, at et mobilcover skal være farverigt og sprudlende eller fungerer som andet end bare et cover. Derfor er de mange online butikker, der sælger mobilcovers, da heller ikke gået væk fra at sælge de traditionelle covers som f.eks. bumper, slim covers eller de almindelige bagsidecovers.