Vælg en side

Sæsonen for skiferier er på sit højeste lige nu, hvilket betyder at tusinder og atter tusinder af danskere i disse dage rejser syd eller nordpå, for at nyde nogle dage på ski. Hvis du læser med her, er der en ret god chance for at du er vild med gadgets. Ligesom det efterhånden er tilfældet med alle slags sport, så findes der nogle fede gadgets, der kan gøre det lidt sjovere. Vi har her fundet fem fede gadgets, der vil gøre din skiferie lidt sjovere.

Go Pro

Det burde næsten være selvskrevet som en del af skituren. Et Go Pro kamera der kan optage din tur ned af pisterne eller ned af fjeldet, alt efter hvor du nu er på ferie. Der findes mange måder at sætte dette kamera fast. Nogen vælger at sætte det på jakken, men det mest populære er på hjelmen. Hvis du ikke kan sætte det fast på din, kan det være at det er på tide at købe en ny. Optagelserne er sjove at se efterfølgende, især hvis nogen dummer sig foran kameraet.

Din smartphone

Det siger næsten sig selv, at din smartphone skal med ud på pisterne. Det er derfor heller ikke smartphonen i sig selv, men de app’s du kan finde til den, Der er et væld af fede apps, hvor du kan holde øje med hvor du kører, og ikke mindst hvor hurtigt du kører og hvor langt du har kørt. Det er altid sjovt at sidde og kigge statistikker om aftenen over et godt glas.

Skibriller der kan skifte linser

Når man er på bjerget kan vejret skifte hurtigt. Det kan gå fra at være skyet til at være solskin til at være snevejr. Forskellige vejrforhold kræver forskellige linser på dine goggles. Der findes nye modeller på markedet, hvor du supernemt kan skifte linsen uden at skulle skifte brillerne.

High tech goggles

Der findes (naturligvis) skibriller, der er fyldt med tech. Oakley har eksempelvis lavet nogle briller med indbygget kamera, så man slipper for go pro kameraet. Her kommer du dog også til at betale på den gode side af 5000 kroner.

Skihjelm med lyd

POC receptor er et populært mærke inden for skihjelme, og vælger du deres Bug Communication model, får du også lidt ekstra med i prisen. Den kommer nemlig med indbygget Beats by Dre hovedtelefoner der er bygget ind i nakkestøtten. Det kan bruges som et headset, så du kan også ringe og modtage opkald med den på.