Vælg en side

Teknologiinteresseret eller ej, har du sikkert allerede stiftet bekendtskab med cloudtjenester og -løsninger i et eller andet omfang. ICloud, OneDrive, Dropbox bare for at nævne et par stykker. Dog kan det stadig virke forvirrende og uhåndgribeligt, og vi er også mange, der ikke får udnyttet det fuldt ud. For i virkeligheden kan cloudtjenester ofte bruges til mange ting i hverdagen. Det gælder bare om at få øjnene op for det.  

Teknologien udvikler sig så hurtigt, at det kan være rigtig svært at følge med, hvis man ikke selv har en stor interesse for emnet. Men vi bruger så meget teknologi i vores hverdag, at man kan ende med at spænde ben for sig selv, hvis man ikke sørger for at følge med. Teknologien finder nemlig hele tiden på hurtigere, smartere og billigere løsninger, som vi kan drage fordel af.   

Hvad er en cloudtjeneste?  

Selvom du sikkert har brugt cloudtjenester- og løsninger før, er det ikke sikkert, du helt ved, hvordan det fungerer. Det behøver du i virkeligheden heller ikke for at anvende dem. Det er dog helt naturligt at have en interesse i at forstå tingene på et lidt dybere niveau. 

Kort fortalt foregår en cloudtjeneste online. Du kan derfor altid tilgå den, lige meget hvor du er, og hvilken enhed du bruger – så længe du har internetadgang. Du har altså ikke nogen fysisk adgang til dette, da det kører på en server ved udbyderen, og denne server kan sagtens stå på den anden side af jorden. 

Cloudløsninger til virksomheden 

Som både stor og lille virksomhed vil det ofte kunne betale sig at tage et kig på relevante cloudløsninger. Her er der mange at vælge mellem, og Microsoft 365 e5 kan være et godt valg for større virksomheder. Denne platform giver brugerne adgang til en række apps, og den har en høj sikkerhedsstandard.  

Ofte vil en cloudløsning give medarbejdere langt større fleksibilitet, da de kan tilgå og dele både filer og apps uden at skulle sidde i nærheden af hinanden, eller bruge de samme computere hver gang. Det betyder at meget arbejde kan udføres langt hurtigere og mere effektivt, hvilket i sidste ende kan være en stor besparelse 

Find den bedste Microsoft 365 e5 prisog vær ikke bange for at spørge specialisterne fra Atea om hjælp for at få implementeret denne nye cloudtjeneste på en måde, der er tilpasset jeres virksomhed. 

Sikkerhed for dine egne filer 

Vi har efterhånden alle en del ting liggende digitalt, som vi helst ikke vil miste. Men der er desværre altid en risiko, når der er hardware involveret, så hvis din computer eller harddisk med filerne pludselig brænder sammen, kan du miste dem for altid. Og det er her, at cloudtjenester kan være en stor fordel. 

Der er mange forskellige cloudløsninger, hvor du kan få lov til at opbevare en god mængde af filer gratis i skyen. Det betyder at du altid har adgang til dem og ikke risikerer at miste dem. Det er en rigtig god idé at anvende disse tjenester til vigtige dokumenter og andre filer, som du har stor tilknytning til. Det giver dig en større sikkerhed i hverdagen.