Vælg en side

De fleste der skal købe et spil køber dem via spille portalerne Steam, origin, EA games og lignende. Men der er masser af hjemmesider der tilbyder CD keys til spillene, og ofte billigere.

Hvad er CD keys?

En CD key er en lisense til et spil eller en software, det er oftest en lang række tal, og i nogle tilfælde en blanding af tal og bogstaver. Med en original CD key får man adgang til at spille mod andre online på spiludbydernes servere, samt opdateringer af sit spil.

Som du kan se er en CD key vigtig hvis man vil spille sit yndlingsspil med andre på eksempelvis battlenet eller Steam.

Kan man spille uden en CD key?

Ja, der er mange spil hvor man kan spille en DEMO version, men oftest giver den kun adgang til et par enkelte maps, baner. Eller også får du afgang til off-line spil, hvor du kun kan spille alene, uden mulighed for at spille multiplayer online mod andre.

Man kan også finde hackede spil, og undergrundsspillenetværk, specielt i asian er det meget almindeligt at nogle nørder hacker et spil, og så uddeler denne crackede version gratis med agang til deres egne servere. Dette kan lade sig gøre flere steder i Asian, da der er meget lidt fokus på software rettigheder, og generelt opgiver spilleudbyderne det asiasiske marked.

Køb dine CD Keys udenom spilportalerne

Faktisk kan man spare penge ved at købe sine licenser uden om de store spille portaler. Der findes masser af hjemmesider der tilbyder originale CD keys til nedsatte priser. I danmark kan du eksempelvis købe CD keys til et stort udvalg af spil på fastgames.dk. Du får din CD key leveret inden for 5 minutter, og skulle der være problemer, så får du dansk support, supporten på spilportalerne er engelst og oftest meget langsom.

Det giver fordelene:

  • Billigere CD keys
  • Dansk support

Så hvis du kan finde CD keys til dine favoritspil er det en god ide at købe dem der.