Vælg en side

Der kommer hele tiden nye og spændende platforme for investeringer online, der kan gør det endnu nemmere at investere. Hvis du går op i investering, eller er interesseret i at komme godt i gang, kan det være en god ide at få et overblik over hvad du skal kigge efter med den perfekte online handelsplatform, og hvilke funktioner der er populære lige nu.  

Hvad skal jeg tænke over? 

Når du skal finde en god handelsplatform online, så er der et par ting du skal tage hensyn til. Du skal først og fremmest finde en handelsplatform, der lader dig handle med det, du gerne vil investere i. det kan være alt fra krypotvaluta og råvarer til aktier, og der findes forskellige platforme, der lader dig handle med forskellige ting. På Mininvestering.dk, kan du læse alt om de mange forskellige handelsplatforme, og nyheder om hvad der bevæger sig i investeringsverdenen.  

Hvis du for eksempel helst vil investere i skandinaviske aktier, så er det at anbefale at undersøge en handelsplatform som Nordnet, der er svært populær i Norden. Det er dog også blevet utroligt populært at investere i kryptovaluta og at investere i amerikanske aktier i store firmaer. Det kan for eksempel være aktier i selskaber som Amazon eller Google, som mange ser på som forholdsvis sikre. Denne type aktier kan man købe gennem handelsplatformen eToro. Det er under alle omstændigheder en god ide at investere i noget som man kender til i forvejen, og hvor man synes det er interessant at følge med på markedet for det man investerer i. 

Når du har fundet en handelsplatform, der passer til dine behov, skal du også kigge på om den er:  

  • Billig at bruge – lave eller ingen gebyrer per handel 
  • Brugervenlig – er det nemt at finde det du leder efter?  
  • Har mange funktioner – kan du lære noget nyt? 
  • Har et socialt netværk hvor du kan komme i kontakt med andre 
  • Kan lære begyndere om investering  

Dette er vigtige punkter for dig, der vil komme godt i gang med at investere. Men lad os kigge lit nærmere på en af de funktioner, der er svært populære lige nu, og som du måske skal overveje, hvis du vil investere online.  

CopyTrading hitter stort 

En af de funktioner som for alvor begynder at blive populære, både blandt begyndere og mere erfarne investorer, er CopyTrading. Dette foregår hovedsageligt gennem den store internationale platform eToro. Det er et værktøj, der lader dig kopiere andre og måske mere erfarne investorer, så du laver de samme, handler som dem. Dermed kan du lige pludseligt handle med finansielle instrumenter, som du måske ikke har så meget erfaring med eller indsigt i, men som den investor du kopierer med, har stålkontrol over. 

Der er selvfølgelig altid en risiko ved investering, og denne er også til stede, selv om man kopierer nogen, der har styr på tingene. Det skal man altid være klar over, inden man investerer. Når det er sagt er CopyTrading en af de teknologiske ny vindinger, der har gjort det sjovere og nemmere at investere online, og som du skal være klar over eksisterer, hvis du vil begynde at investere online.