Vælg en side

Der kan være flere grunde til, at man har behov for at leje sig ind på ekstra plads. Hvis du leder efter en sikker og smart løsning på, hvor du skal gøre af dine ekstra ting, så kan du prøve self storage København.

Brug for lagerplads til kontoret?

Måske I har brug for ekstra lagerplads til kontoret, hvis I eller du f.eks. har en virksomhed, der sælger ud af et bestemt produkt. Det kan rode på kontoret, hvis man skal opbevare alle produkter der, og det kan se rodet ud og give uprofessionelt indtryk, når der kommer kunder på besøg. Det er vigtigt, at man holder et nogenlunde ryddet kontor, når der kommer kunder eller potentielle kunder, for står der en masse kasser, så er det noget, der springer i øjnene.

Selvstændig og brug for lagerplads?

Det kan også være, du er selvstændig, har startet din egen forretning og arbejder hjemmefra. Der er lige nu mange, der vælger at være selvstændige, og sælger man et produkt, så kan det fylde meget i en lille lejlighed i København. Derfor kan det være smart at benytte sig af self storage København. Så kan du arbejde koncentreret i dit eget hjem uden at skulle være omringet af papkasser og rod. Det er også noget, der kan ødelægge arbejdskoncentrationen. Hvis der er rod omkring dig, så kommer der også hurtigere rod i dit hoved – og det skaber dårligere arbejdsvilkår.

Sikker opbevaring med god betjening

Du kan med ro i maven opbevare dine ting i self storage København. Her er sikkerheden høj, og der er garanti for, at der ikke kommer til at ske noget med dine ting. Du kan nemt og sikkert tilgå dine egne ting, og har du problemer eller spørgsmål, så er der betjening 6 gange om ugen, For eksempel hos Pelican self storage.

Placeringer i hele København

Self storage København har mange placeringer rundt omkring i københavnerområdet. Du kan f.eks. finde lagerplads på Østerbro, i Brøndby eller på Amagerbro – og mange andre steder. Det betyder, at du sikkert kan finde en lagerplads, der er tæt på din bolig, så du nemt og hurtigt kan få adgang til dine ting uden at skulle rejse langt. Det er f.eks. smart, hvis du sælger et produkt, du opbevarer på lagerrummet. Så kan du hurtigt komme hen og hente dine varer, hvis du pludselig får mange bestillinger hjem.

Hvad koster det at leje et lagerrum i København?

Priserne på self storage København afhænger af rummets placering og pris. Der er dog ingen lagerrum, der er så dyre, at det ikke er muligt at betale. Du får desuden altid de første to måneder billigere, hvorefter prisen stiger en smule. Skal du leje et lagerrum i København?