Vælg en side

 En håndstøvsuger er et fantastisk praktisk tilskud til et velfungerende hjem. Her kan du læse mere om hvorfor, og hvilke fordele det kan have, at investere i en god håndstøvsuger. Er du på jagt efter at gøre dagliggangen i hjemmet lidt nemmere, så kan du læse med her og finde ud af, hvordan du kan finde den bedste håndstøvsuger.  

Den bedste håndstøvsuger finder du med en støvsugertest  

Er du på jagt efter den bedste håndstøvsuger? Så skal du finde støvsuger test, så du er sikker på at finde den bedste støvsuger til dit behov. Der findes mange anmeldelser fra andre kunder online, men dem skal du ikke nødvendigvis tillægge lige så meget vægt som testresultater fra en faktisk støvsuger test.  

Bedst i test støvsuger afgøres ud fra nogle helt bestemte parametre. De skal vi kigge lidt nærmere på. Der er forskel på, hvad der er vigtigt, alt efter hvad slags støvsuger det drejer sig om. Når man for eksempel skal bedømme en ledningsfri støvsuger eller en håndstøvsuger, så er det meget vigtigt, at man tjekker hvor god batterikapacitet de forskellige støvsugere har. Altså hvor længe kan man bruge støvsugeren, inden den løber tør for batteri. Det samme gælder for en robotstøvsuger test. Her vil man gerne tjekke, hvor længe den kan arbejde, inden den skal oplades. Både ledningsfrie støvsugere og håndstøvsugere (som gerne også er ledningsfrie), har længe blevet opfattet som at have en dårligere sugekraft og kapacitet end en traditionel støvsuger. Men passer dette egentligt?  

Det er netop noget af det som en god test kan afsløre. Her testes nemlig også sugekraft, og man kommer tit ind på spørgsmålet om, hvorvidt en ledningsfri støvsuger eller en håndstøvsuger i høj grad kan erstatte en traditionel støvsuger. Der bliver også tænkt på støvemission, altså hvor meget støv, der blæses ud af støvsugeren igen. Dette er specielt vigtigt med tanke på allergikere.  

En anden ting, der er meget vigtigt, når man tester håndstøvsugere, er hvor meget støv den kan holde. Der findes både håndstøvsuger med pose og poseløs håndstøvsuger, der bare har en lille beholder, som du kan tømme efter hvert brug. Dette er en smart løsning for dig, der gerne vil have en hygiejnisk støvsuger. Med en håndstøvsuger test får du en objektiv og teknisk bedømmelse af, hvad der er den bedste støvsuger. Men inden du læser den, skal du finde ud af, hvad der er vigtigt for dig at en støvsuger scorer højt på. Så bliver det meget nemmere at bruge testen rigtigt.  

Hvilket mærke skal jeg vælge – Electrolux, Miele eller Dyson? 

De største støvsugermærkerne på markedet i dag er Electrolux, Bosch, Miele og Dyson, og de har alle sammen en smart håndstøvsugermodel. Hvis du kigger på Electrolux, så finder du blandt andet en smart 2-i-1 støvsuger, hvor du både får en håndstøvsuger og en støvsuger, der kan støvsuge større gulvflader. Det er også tilfældet for Dysons populære ledningsfrie støvsuger v11. Den kan nemlig nemt transformeres til en praktisk håndstøvsuger med en stor støvbeholder og mange børstehoveder at vælge mellem, så man kan komme frem og fjerne støv hvor end det skulle være. Når man har brug for at det skal være en almindelig støvsuger, så kan den nemt transformeres igen.  

Ledningsfri støvsuger og håndstøvsuger går meget ud på det samme princip, men en håndstøvsuger er markant mindre. Derfor er det mange af de samme principper, man vurderer de to støvsugertyper ud fra, når man tester.  

Håndstøvsuger giver en helt anden fleksibilitet og fremkommelighed, end mange andre støvsugertyper. Og det er meget vigtigt at fokusere på god batterikapacitet, stor nok beholder til støv og smuds og hurtigt opladningstid.  

Fordele med en god håndstøvsuger  

Der er mange fordele med en god håndstøvsuger. Det er en nem og praktisk støvsugertype, til når man bare skal støvsuge op nogle krummer fra gulv eller bord efter morgenmaden, uden at skulle trække frem den gamle, store støvsuger. Dermed så gør det støvsugningen meget nemmere, fordi man nemt bare kan hive den frem – og så er arbejdet gjort. En håndstøvsuger egner sig dog ikke som erstatning for en almindelig støvsuger, medmindre man går for en kraftig 2-i-1-model, der fungerer lige så godt som en traditionel støvsuger, når det kommer til sugekraft og kapacitet.  

En håndstøvsuger er dog en fantastisk supplementsstøvsuger, der gør underværker i mange hjem. Hvor mange gange har du ikke stået med noget, der helst bare skal støvsuges op her og nu, men du gider ikke hive den tunge støvsuger frem? Da er en håndstøvsuger helt perfekt og helt uundværlig.  

Når du skal finde den bedste håndstøvsuger, så er det en god ide at alliere sig med en god håndstøvsuger test, så man får et overblik over hvilke modeller, der findes, og hvad de forskellige modeller i forskellige prisklasser rent faktisk kan. Her får man også et godt overblik over tekniske specifikationer, så man ved hvad de forskellige modeller kan præstere.