Vælg en side

Hvad gør en virksomhed bedre og til en virksomhed, som investorer har lyst til at investere i? 

Det kræver selvfølgelig mange forskellige ting. Noget, der går igen er dog, at virksomheden altid skal være klar til at forbedre sig og styrke sine kompetencer. 

En person, der er færdiguddannet i morgen og klar til arbejdsmarkedet, skal ikke bare være på markedet i rigtig lang tid. Formentlig skal personen også skifte stilling en til to gange. 

Vi skal altså være forberedte på, at udviklingen sker på arbejdsmarkedet og at vi skal følge med og ikke hale bag efter. 

Excel kan være en sand dræber

Hvad er det så, du mangler for at kunne begå dig på arbejdsmarkedet. Er du lige nyudklækket, vil du helt sikkert være glad for at blive bedre til Excel. 

Vi kender alle sammen godt til programmet, men alt efter uddannelse falmer behovet for brugen. Det er i hvert fald den historie, der bliver fortalt til de studerende. 

Det er dog ikke sandheden, i hvert fald ikke hele sandheden. Alle kan og skal bruge Excel. Hvad det så skal bruges til, kan variere en del. Men sikkert er det, at vi alle har godt af at lære vores a b c, når det kommer til Excel. 

Det bliver også en gave, hvis du skulle håbe på at starte selv på et tidspunkt, hvis du vil have glade kolleger eller hvis vil kunne udføre dit job til perfektion. 

Du får mulighed for at lære al den magi, du skal bruge på arbejdsmarkedet til langt ud i fremtiden. Du bliver uden tvivl i bedre stand til at kunne klare dig på et dynamisk og hårdt krævende arbejdsmarked. 

Tag på et kursus, der styrker jeres kompetencer

Hvad skal du så stille op med denne information? Du skal selvfølgelig tage hele virksomheden med på excelkurser

I lærer at bruge Excel, så det spiller, når I skal sende regnskaber og andet til kunder eller rundt i virksomheden. I bliver klar over vigtigheden af Excel.

I får mulighed for at se hinanden i andre rammer end de samme faste rammer, I har på jobbet. 

I kommer til spændende kurser, hvor I uden tvivl lærer en del, som I kan bruge fremover. Det er helt sikkert noget, I kan bruge og skal overveje. 

Kan de forskellige udfordringer eller vanskeligheder, du eller virksomheden har, klares med et kursus og altså ikke en efteruddannelse eller flere ansatte. 

Hvis det er en mulighed, skal du som virksomhedsejer være økonomisk blind, hvis du ikke tager denne mulighed. Hvis ikke du udnytter den fremstrakte arm til din virksomheds fordel, bliver den en lang kamp for at holde gang i virksomhedshjulene til langt ud i fremtiden. 

Tag på et excelkursus med hele virksomheden.