Vælg en side

Mange har set frem til dagen, hvor Samsung S-serien igen bliver udvidet, og nu er det sket. De tre nye S-serie-modeller har set dagens lys, og med deres imponerende teknologi skuffer de ikke. Der er tale om Samsung Galaxy S22-, S22+- og S22 Ultra-mobilerne, som alle gemmer på kraftfulde processorer, et imponerende antal megapixels og en skærm i en fantastisk opløsning. Det gør Galaxy S22, Galaxy S22+ og Galaxy S Ultra det oplagte valg, hvis man gamer meget på mobilen.

Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ og Samsung Galaxy S22 Ultra er efterfølgerne, der imponerer, og som få mobiler til samme pris kan hamle op med. Samsung Galaxy S22 købes eller bestilles i et væld af forskellige farver, der sørger for at skille dig ud fra mængden, samtidig med at mobilerne er oplagte til alt fra streaming til gaming.

Exynos 2200-processoren driver Samsung Galaxy S22-mobilerne

Alle modeller fra Samsung Galaxy S22-serien bliver drevet af den ekstremt hurtige og kraftfulde Exynos 2200-processor, som sørger for, at mobilen kan klare selv streaming i højeste kvalitet og gaming af de tungeste mobilspil. Samtidig er der i Samsung S22 Ultra-modellen indbygget en højteknologisk AI, der sørger for at løfte gaming-oplevelsen op på et helt andet plan. Forudbestil Samsung S22 og oplev selv den banebrydende AI teknologi i Samsung Galaxy S-serien.

Processoren er desuden meget batterivenlig, hvilket giver en ekstremt lang batterilevetid, selvom du gamer i timevis. AI-teknologien er nemlig med til at optimere spiloplevelser, så batteriet kan holde i længst mulig tid. Samsung har selvfølgelig stadig sørget for et solidt batteri i de tre modeller, og du får således helt op til 5.000 mAh i Samsung S22 Ultra-modellen. Det er ikke noget, man mærker på Samsung Galaxy S22 prisen.

Quad-kamerasetup sørger for knivskarpe billeder

Hvis du holder af fotografering eller videooptagelse, er S22, S22+ og især S22 Ultra tre solide bud på en mobil, der kan konkurrere med selv professionelle kameraer. Samtlige modeller kan prale af et frontvendt kamera samt et quad-kamerasetup med fire bagvendte kameraer, der ved S22 Ultra-modellen har hele 108, 12, 10 og 10 MP.

Billederne kan ses på modellernes 120 Hz AMOLED-Display-skærm, der for alle modeller er over 6”, og som har fået installeret en Gorilla Glass Victus+ skærm, der er meget resistent over for skrammer. Det betyder, at skærmen er optimal til at spille på, og tager samtidig ikke skader, når fingrene flyver over skærmen, mens man gamer.

Samtidig kan Samsung Galaxy S22 købes med helt op til 16 GB RAM ved Samsung S22 Ultra modellen, mens Samsung S22+ og Samsung S22 har 8 GB RAM. Derudover kan Samsung Galaxy S22 forudbestilles med op til 1 TB hukommelse.

Flot design og eksklusiv finish sætter prikken over i’et for Samsung Galaxy S22-mobilerne

Samsung er kendt for flotte og enkle design, der ofte kan personliggøres gennem et stort udvalg af farver, og S22-modellerne er ingen undtagelse. Samsung Galaxy S22 bestilles nemt og kommer i et stort udvalg af farver. Vælger du en S22 eller S22+, får du valget mellem en mobil i sort, hvid, grøn eller rosaguld, mens du med en S22 Ultra også får muligheden for at vælge en mørkerød mobil, der vil skille sig ud fra mængden.

Designet, processoren, kameraet og skærmen sørger alt i alt for en imponerende tilføjelse til den allerede imponerende S-serie, der med sine højteknologiske egenskaber vil være et brugbart device i hverdagen, uanset om du ønsker at streame, game, tage billeder eller arbejde på farten.