Vælg en side

Kontorfællesskab på Frederiksberg til en billig pris kan være svært at finde. Det har Hos Norup gjort noget ved. De tilbyder et billigt kontorfællesskab centralt på Frederiksberg, hvor der er åbent hver dag. På den måde kan du rykke arbejdet væk fra hjemmets fire vægge og i stedet hen til et praktisk kontor, så du kan få mere fra hånden.

Friheden ved at være selvstændig eller freelancer er stor, og flere og flere drømmer om en større frihed i deres arbejdsliv. Et arbejdsliv hvor du ikke er afhængig af lokationen, men hvor du blot behøver en bærbar. Og så kan du på den måde sidde og arbejde alle steder.

Måske drømmer du om et kontorfællesskab centralt i København, men bare tanken om prisen giver dig sved på panden. Det behøver dog hverken at være dyrt eller besværligt at finde et kontor centralt i byen. Hos Norup giver dig muligheden for et kontorfællesskab på Frederiksberg, hvor der er rig mulighed for fællesskab og socialt samvær.

Få mere fra hånden med et fælles kontor på Frederiksberg

Uanset om du er selvstændig, freelancer eller noget helt tredje, så ved du sikkert, at motivationen kan svinge. Hvis du sidder derhjemme og arbejder, så er overspringshandlingerne ofte lidt for fristende. Der er så mange praktiske ting, der skal ordnes derhjemme, så måske tager du dig selv i at stå og fylde opvaskemaskinen, selvom du egentlig burde svare på dine mails.

Ved at komme ud og blive en del af et kontorfællesskab, kan du få mere fra hånden. På den måde kommer du væk fra alle de praktiske opgaver, og det giver en anden form for ro, når du sidder sammen med andre.

Fordelene ved Hos Norup:

  • Du får det til en billig pris, som du ikke finder andre steder på Frederiksberg.
  • Du får en plads ved siden af andre i deres café, som er hyggelig og behagelig.
  • De har åbent hver dag fra 8:00-17:30, så du kan være der en hel arbejdsdag.
  • Du får en perfekt placering, og alligevel betaler du kun for den tid, du er der.

Kontorlokaler på Frederiksberg til en billig pris

At blive en del af et fælles kontor kan hurtigt blive en dyr omgang, hvilket skræmmer mange væk. Hos Norup holder dog priserne nede, så der er plads til de fleste. Her betaler du nemlig kun for de dage, hvor du vil bruge kontoret.

Mange andre steder skal du betale medlemskab, depositum eller lignende, så du sparer mange penge, når du bruger Hos Norup. Du booker blot de dage, hvor du gerne vil bruge kontorfællesskabet og intet andet. På den måde får du et meget billigt kontor på Frederiksberg.

Ud over kontorfællesskabet tilbyder de også kursus- og mødelokaler samt samtalerum, som også har en fleksibel leje.

God placering centralt på Frederiksberg

Et billigt kontor er ofte lig med lang transporttid, men sådan er det ikke her. Hos Norup ligger på Roskildevej på Frederiksberg. Blot 5 minutters gang fra indgangen til Zoo.

Busser og metro stopper tæt ved, og så er der gratis parkeringspladser tilknyttet. Hvis alle parkeringspladserne er fyldte, så er der heldigvis to timers gratis parkering på de offentlige veje i den del af Frederiksberg.

På deres hjemmeside kan du booke en plads nemt og effektivt, så du kan blive en del af et godt og engageret kontorfællesskab på Frederiksberg.