Vælg en side

Gamer setup – Hvordan ser det blærede og ultimative gamer setup ud? Det er naturligvis forskelligt fra Gamer til Gamer. Her får du TechMags bud på et fedt gamer setup!

Når du sætter det blærede gamer setup op, så er det en god ide, at dele det op i tech og møbler. Begge dele skal være i orden for at du får et godt setup.

Tech setup

Til det ultimative gaming setup skal vi bruge en vildt nice gaming computer. Jeg vil anbefale en Edge E-sport stationær gamingcomputer. Den kan du få flere forskellige steder som for eksempel hos Elgiganten eller lignende! Et godt alternativ kunne være HP Pavillion Gaming computers – de er som regel noget billigere, så det kan være en bedre løsning, hvis du ikke har 10.000 kroner til gaming computeren alene.

Du skal naturligvis også have et cool headset. Jeg er personligt ret vildt med Corsair HS70. Lydkvaliteten spiller og der er en rigtig fin mikrofon i – og ja så er det bare et blæret design, når du vælger den hvide variant af HS70. Et andet godt bud er Steelseries Arctis 3, som med sin surround sound 7.1 giver en endnu mere realistisk lyd. Begge headset kan fås til under 1000 kroner.

Til skærm vil vi anbefale ASUS ROG Strix XG27VQ, der er en buet skærm på 27”. Med 144 Hz så kører den skærm stort set alle spil, og så er lyssætningen sådan, at den bare er smooth at se på i et mørkt gamerrum.

Når det kommer til tastatur, så er jeg af den opfattelse, at rigtig mange gaming tastaturer forstyrrer mere end de gavner. Et tastatur som Alienware Pro Gaming Keyboard AW768 er simpelt hurtigt og ikke forstyrrende. Det bedste er du kan få det for omkring 100 dollars.

Med hensyn til musen, så vil jeg her vælge en SteelSeries Rival 710. Det er et rigtig fornuftigt valg med gode reaktioner og passer supergodt til rigtig mange spil. Jeg vil ikke anbefale at spare på penge til mus, men hvis din mus er gået i stykker eller du har brug for en rigtig fornuftig backup, så er musen Corsair Gaming Harpoon RGB et rigtig godt valg. Og ja du kan få den for under 300 kroner.

Møbel setup

Til gamer bord vil jeg klart vælge Arozzi Arena Gaming Desk. Det er massivt og bordet er svagt buet så du har mere styr over gamingen. Vigtigere så kommer det i topblærede mønstre, hvor du selv vælger farven. Prisen er mellem 2000 til 2500 kroner for det her bord. Hvis du ikke har råd til det, så brug whatever du bruger til lektier indtil du får råd til det her bord.

Next step er en god gamerstol. Her kan du faktisk få rigtig meget for pengene. FTI Warrior gamerstolen er et rigtig godt bud på en virkelig lækker stol – du kan pt få den hos BoboOnline via forrige link, der tager 1899 kroner for den. Du kan også finde billigere gamerstole, som kan fungere super solidt til lange gamingsessions som for eksempel Paracon Squire, som du kan finde hos WebDanes for 799 kroner.

Har du forslag til det ultimative gamer setup?

Så skriv til os i kommentarfeltet nedenfor.