Vælg en side

Til det nye hjemmekontor, til arbejdspladsen eller måske til gamerværelset. Uanset hvor du bruger de fleste af dine siddende timer i løbet af dagen, bør du bruge dem i ordentlige og gode kontormøbler. Den slags der støtter kroppen, som for eksempel en ergonomisk stol, og møbler som får sat gang i blodcirkulationen såsom et hæve-sænke-bord og generel indretning i flotte designs som stimulerer kreativiteten.

 

Over halvdelen af danskerne sidder ned mere end 8 timer om dagen. Mange af os har stillesiddende arbejde og derfor er det vigtigt, at vi sidder ordentligt, så vi ikke får spændingshovedpine, ondt i lænden eller bliver distraheret af netop at sidde dårligt. Ligesom det er vigtigt, at vi har muligheden for at variere mellem at sidde ned og stå op, hvorfor hæve-sænkeborde bør være allemandseje på såvel de åbne kontorlandskaber som på hjemmearbejdspladsen.

Tænk kreativiteten ind i indretningen

For vores sind er det også enormt vigtigt, at vi har noget rart at kigge på, og at øjnene kan hvile på noget, som inspirerer os. At sidde og kigge ind i en grå væg 8 timer om dagen er næppe inspirerende eller leder én til positive tanker og de kreative løsninger.

 

Heldigvis kan man i dag anskaffe kontormøbler i både flotte farver, i moderne skandinavisk design og som faktisk er rare for øjnene at kigge på – netop på grund af deres bløde design og de forskellige, farverige nuancer. Ligesom at det er en rigtig god idé at have planter omkring sig, da de faktisk beviseligt er gode for ens helbred og for indeklimaet. Grønne planter skaber gladere medarbejdere og bidrager beviseligt til et mere produktivt arbejdsmiljø. Kombinér det med nogle moderne og elegante kontormøbler, og du har skabt et rigtig godt fysisk miljø for dig selv og for dine medarbejdere at trives, arbejde og skabe resultater i.