Vælg en side

Er du en stor teknologielsker og måske -nørd, der bare er helt fascineret af robotter, kunstig intelligens og alt hvad teknologien har at byde på lige for tiden. Og vil du ønske at du kunne få lov at bruge lidt flere penge på din hobby, så du kan studere de fascinerende mekanismer og egenskaber der må være i denne form for teknologi? Så læs med her!

Intelligent overvågning

Det kan kræve lidt overtalelse at bruge en masse penge på dyr teknologi, især hvis det ikke er noget med et godt formål. Men hvilken bedre undskyldning for at købe spændende teknologi og generelt lækkert udstyr, end at det fremmer hele familien og boligens sikkerhed. Ved blandt andet Nexsmart.dk kan du finde overvågningskameraer, der ikke blot overvåger jeres præmis, men også gør det på en intelligent og brugervenlig måde. Der findes selvfølgelig en række af forskellige modeller med forskellige egenskaber, men nogle af dem kan give og dine familie nogle interessante muligheder. Et af dem kan for eksempel notificere dig på din mobil, når den opfanger bevægelse, og yderligere kan den give dig mulighed for at kommunikere igennem den, såfremt der skulle være nogen ved din dør. Det kan både være spændende for dig, såvel som det kan udgøre et praktisk formål for din familie, der måske kan føle sig mere trygge når I er på ferie eller lignende.

Robotstøvsuger og -plæneklipper

En anden måde du kan inddrage robotter i din dagligdag, er gennem de famøse støvsugere og plæneklippere, der næsten selvstændigt sørger for at haven og huset er velholdt. Din familie vil nok også synes det er en luksus aldrig at skulle svinge støvsugeren eller begive sig ud med plæneklipperen. Så kan du få dit legetøj, og de kan få muligheden for at bruge den tid på de ting de holder af.