Vælg en side

Der er mange ting, man ønsker for sin virksomhed, og meget af det kræver hårdt arbejde. Det er i sig selv en stor opgave af drive en virksomhed, og når den skal vokse sig større, skal man gøre de rette ting på de rigtige tidspunkter. Ønsker du eksempelvis at tiltrække flere kunder, så kan der være flere tiltag, du kan gøre som virksomhedsejer, og netop dem kan du blive klogere på ved at læse med her.

 

Overskuelighed er vejen frem

Det lyder måske mærkeligt, men overskuelighed gør det meget nemmere for kunden at træffe en beslutning, hvis de overvejer at kontakte din virksomhed. Overskuelighed kan skabes på mange måder, og det er vigtigt, at overskuelighed skaber en rød tråd i din virksomhed. Det gælder både på kontoret, hvor det bør være overskueligt at finde rundt, mens det samme gælder for virksomhedens hjemmeside. Hjemmesiden er typisk det sted, kunder finder din virksomhed først, og den skal gerne være brugervenlig og indbydende, så det ikke er forvirrende at finde frem til din virksomheds hovednummer.

 

Sørg for at have simple men konkrete kontaktinformationer

Når nye kunder og samarbejdspartnere skal i kontakt med din virksomhed, er det væsentligt, at de ved, hvem de skal kontakte og hvornår. Har de svært ved at finde nummeret til din virksomhed, så vil det allerede skabe et dårligt indtryk. Sørg altså for at din virksomheds kontaktoplysninger står simpelt men konkret, så alle nemt og hurtigt kan finde dem. Det skaber en form for gennemsigtighed for enhver, der ønsker at kontakte virksomheden, og det er ikke noget, man skal bruge lang tid på at finde.

 

Med fordel kan du oprette et hovednummer, hvis du ikke allerede har gjort det. Et hovednummer er det nummer, som skal stå allerførst, og det er der, hvor langt størstedelen af kontakten skal foregå. Læs mere om det via linket.