Vælg en side

Der er mange, der har et job, som indebærer, at man ikke kun skal møde op på den samme, faste arbejdsplads hver dag, men at man ligeledes har en eller flere arbejdsdage om ugen, som foregår i en anden by. Det kunne jo for eksempel være, at man har sin faste arbejdsplads i en by i Jylland, men at man ligeledes ofte har møder og andre arbejdsopgaver, som skal klares i hovedstaden København. Men kan det egentlig overhovedet lade sig gøre at have et arbejde i Jylland, hvor man bor, og samtidig skulle til København ret ofte? Det kan det faktisk godt, hvis man bare lige får lavet nogle praktiske løsninger.

Find et godt hotel i København

Hvis man bor i Jylland og også har en del af arbejdsopgaverne, som skal klares der, så vil det umiddelbart være den bedste løsning, hvis man finder et hotel i København, som er det man fast bor på, når man er i København for at arbejde.

Man kan måske ikke lave en aftale med et specifikt hotel København om, at man altid har det samme værelse og den slags, men det giver alligevel lidt mere stabilitet, hvis det altid er det samme hotel i København, man bor på. På den måde skal man heller ikke tænke så meget over det, når man endelig skal afsted.

Overvej om det på sigt er nødvendigt med en ekstra lille lejlighed

Hvis man dog har forholdsvis mange arbejdsdage om ugen, som foregår i København, så kan det måske næsten være nødvendigt med en ekstra lille lejlighed, eller i hvert fald et værelse. Man kan eksempelvis leje et pendlerværelse, hvis man gerne vil have en mere fast løsning. Det er selvfølgelig noget, man selv kan vurdere i sin egen situation, for det kan netop også komme an på om man har familie eller ej. Så om det bliver et hotel i København eller et lille værelse, man udlejer, er en smagssag.

Fungerer det at være på farten?

Til sidst vil det også give mening at overveje, om man egentlig trives med at have den type job, hvor man ikke bare skal møde op på den samme arbejdsplads hver dag, men hvor det netop kræves, at man tager til København et bestemt antal gange i forbindelse med arbejde.

Når man er i starten af sin karriere og måske ikke engang er bundet fast af familie og børn, kan det selvfølgelig give rigtig fin mening at være meget på farten. Men hvis man er kommet til et tidspunkt i sit liv, hvor man er ved at stifte familie og altså har nogen, der regner med en derhjemme, så kan det godt være, at man skal overveje, om det er bedst bare at holde sig til et arbejde, der kun har lokation i Jylland, hvis det altså er der, man bor. De mange ture til København for arbejdets skyld kan nemlig godt ende med at gå ud over familielivet. Så det er bestemt noget, der er værd at have med i overvejelserne.