Vælg en side

Ville du ønske, at din hund eller hest kunne fortælle dig, hvordan den går og har det? Det gør mange dyreejere, men som bekendt har dyr intet verbalt sprog til at tale med os. Heldigvis er der mange andre måder, de kan kommunikere på. Med hjælp fra en dyretelepatør får du værktøjer til at forstå, hvad dit kæledyr prøver at fortælle dig.

Hvad er dyretelepati?

Nu tænker du måske: hvad er dyretelepati for noget? Telepati med dyr kaldes også nonverbal kommunikation, og det er en kommunikationsform, hvor du sanser dit dyr og dermed kan sætte ord på de følelser, du fornemmer. Faktisk er dyretelepati så udbredt, at flere udbyder dyretelepatør-uddannelser, der kan gøre os i stand til at kommunikere nonverbalt med vores dyr.

Dyretelepati er specielt velegnet til heste, da de ofte skal præstere på et højt niveau i diverse konkurrencer, og hvis de ofte sætter sig imod, kan det være rart for rytter og ejer at få et klarere indblik i, hvad der er galt. Her kan en dyretelepatør hjælpe dig med at forstå, hvad dit dyr prøver at fortælle dig.

Sådan arbejder en dyretelepatør

Kommunikationen med dit dyr foregår ved, at telepatøren stiller ind på dyrets energi og fornemmer, hvad det viser via bl.a. billeder og samtale. Det er således en energiudveksling mellem dyretelepatøren og dit dyr, hvor telepatøren fungerer som en form for bindeled og budbringer mellem dit dyr og dig.

Dyrets energiske kommunikation bliver omsat til ord, og du får hjælp til at forstå dit dyrs personlighed, og hvad der gør, at det agerer, som det gør overfor dig. Dertil får du også et indblik i, hvordan det ser på relationen mellem dig som ejer eller rytter.

Billedterapi med heste

Da energi altid vil finde vej frem, er det muligt for dyretelepatøren at kommunikere med dit dyr via et billede. Denne metode bruges ofte inden for telepati med heste. Her sender du et helfigursbillede af hesten og oplyser informationer såsom dens køn og kaldenavn, hvilken disciplin den bruges til, samt hvilke kernepersoner der er omkring dyret.

Ud fra billedet og oplysningerne vil dyretelepatøren sanse hestens personlighed, dens forhold til sin rytter og ejer, dens udfordringer og ressourcer, og hvad den mærker af eventuelle helbredsproblemer.

Det kan være en fordel at vælge billedterapi, da metoden kan virke mere overbevisende for mange mennesker, fordi dyretelepatøren kun har et billede og få basale oplysninger at gå ud fra. Rigtig mange dyreejere oplever, at beskrivelsen af dyret er meget rammende, og at det kan være ret intenst at læse, hvad dyret går og føler og tænker i dagligdagen.

Spirituel fjernhealing

Nogle dyretelepatører kombinerer telepatien med spirituel fjernhealing, der består af energi til dit dyrs krop, ånd og sind. Fjernhealingen omfavner alt i og omkring dit dyr uden nogen begrænsninger, så det gennem healingen modtager netop dét, det har behov for. På den måde vil dit dyrs ubalancer blive forløst og dets generelle velvære blive forstærket, så det står bedre i sig selv.