Vælg en side

E-læring er blevet en helt essentiel del af vores hverdag, i denne coronatid. Det har ført til at vi har skulle tilpasse os, en ny måde at lære på, men er der også muligt at finde en god e-læringsplatform og et e-læringssystem, der er tilpasset os? Det kan du læse mere om og blive lidt klogere på i dette indlæg. 

Hvad er LMS?

Når man taler om et e-læringssystem, så er det som regel tale om LMS. LMS står for Learning Management System, og du kan bruge det til nemt og enkelt at administrere e-læring. Her kan du uploade e-læringmoduler og slippe for den besværlige administrering af e-læring. Her kan du gruppere kurser og genbruge kurser til andre grupper senere. Et godt LMS er nemt at håndtere, og du kan bruge din tid på at udvikle gode e-læringskurser, i stedet for at spilde din tid på administrativt arbejde. Det er rart at have et system, der håndterer alle de besværlige ting for dig. På den måde bliver det meget nemmere og sjovere at lave e-læring, fordi distributionen af kursene, foregår på en langt mere overskuelig måde – helt automatisk og intuitivt. Det er et godt udgangspunkt at have et godt LMS, når du skal lave din egen e-læring.

Lav din egen e-læring

Der er mange der brænder inde med essentiel viden og kundskab, der med fordel kan omdannes til e-læring-kurser. Der findes et hav af e-læringskurser online, men at lave god E-learning, det er en kunst. Det kræver selvfølgelig at man kan strukturere sit kursus så det er tilpasset flere måder at lære på. Alle lærer nemlig ikke på samme måde, og det er det vigtigt at tænke ind i sine kurser. Da er det meget vigtigt, at have en god platform, der gør det nemt selv at lave e-læringskurser.

Elearning specialist, kan tilbyde denne platform og gør det intuitivt og nemt for dig, at strukturere gode kurser online. Her kan du få en mobilvenlig og dansk LMS, som gør det enkelt og overskueligt at administrere dit kurus eller dine kurser. Det er også en platform, der er tilpasset dine behov, så du kan udarbejde god e-læring effektivt og enkelt. Her kan du også lære at lave dine egne kurser og hvordan du tilrettelægger for den bedste e-læring.

Der findes mange måder at lære på, men det nytter ikke noget at prøve at lave et godt onlinekursus, hvis systemet ikke fungerer som det skal, eller man bruger for meget tid på det administrative. Derfor er det meget bedre, at du bruger tiden på det du kan i stedet for kedelig administration.