Vælg en side

Betalt indhold

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er rigtig dyrt at købe en Mac. Derfor vil de fleste gerne have, at de kan bruge den og have glæde af den i mange år. På den måde kan de nemlig sikre, at de får mest mulig værdi for de mange penge, der er blevet investeret i computeren.

Hvis dette også har betydning for dig, er det afgørende, at du bruger din Mac korrekt. Sørger du for at holde den vedlige, så kan den følge dig i mange år. Det kræver ikke, at du investerer meget tid i det, hvorfor det faktisk er ganske nemt at have med at gøre.

Få den repareret i stedet for udskiftning

I stedet for at købe en ny Mac, bør du overveje at få din Mac repareret, hvis den går i stykker. Det er en god måde at spare penge på, da du dermed kan holde liv i din computer. Derfor vil det også betyde, at du får mere værdi for dine penge.

Er der tale om en meget gammel Mac, bør du dog overveje, om det kan svare sig at investere i en reparation. Ender prisen for reparationen med at overstige værdien af din Mac, kan det som regel bedre svare sig, at du investerer i en ny Mac.

Sørg for at holde den opdateret

Det er meget vigtigt at holde din Mac opdateret. Det er gældende, uanset om du har købt en bærbar eller stationær computer. Selvom de fleste ved, at dette er vigtigt, får de færreste det gjort. Det skyldes primært, at de bliver ved med at udsætte det, fordi de ikke lige har tid til det.

Ofte resulterer det i, at de slet ikke får det gjort, hvilket er en ulempe. Når du kan se, at der er en ny opdatering til systemsoftware (Mac OS), bør du installere den med det samme. Ofte kan du klare det på relativt kort tid.

Undlad at installere for meget og ryd op

Din Mac kan blive langsom med tiden, hvis du fylder den op med filer og apps. Derfor er det en god idé, at du undlader at installere for mange programmer på din enhed. Med andre ord, så bør du ikke installere noget på din Mac, der ikke er nødvendigt for dig i dagligdagen.

Ydermere vil det være en god idé, at du sørger for at rydde op i ny og næ. Man kan ende med at hente rigtig mange filer og programmer med tiden, hvorfor det er afgørende, at du rydder op med jævne mellemrum.