Vælg en side
Elsker du at game, og tilbringer du mange timer om dagen foran din computer? Så kender du helt sikkert til vigtigheden af et optimalt setup. Det kan også være, du rigtig gerne vil i gang med at game, men ikke ved, hvordan det perfekte gaming setup ser ud. I så fald er du landet det helt rette sted. I denne guide får du nemlig en række gode tips og tricks til det ultimative gaming setup.

 

Investér i en computer beregnet til gaming

Er du helt ny inden for gaming, kan du naturligvis sagtens benytte en almindelig pc til gaming, men du kan risikere, at der er nogle spil, som den simpelthen ikke kan trække. Det skyldes blandt andet den komplekse grafik. I modsætning til en almindelig pc, er gaming pc’er udstyret md grafikkort, der kan trække grafikken i spillene. Dermed vil du opleve færre forsinkelser i grafikken og en mere jævn billedhastighed samt optimal billedkvalitet.

 

Tilslut det nødvendige udstyr til din computer med USB-C kabel

Det er en god idé at placere dit gaming setup tæt på en stikkontakt, hvor du kan tilslutte din computer til strøm. Derudover kan du også få brug for at tilslutte mus, tastatur, skærm og hovedtelefoner eller højtalere. Du kan i den forbindelse få brug for et USB-C kabel til at tilslutte alt det nødvendige udstyr.

 

Rigtig mange elektroniske gadgets passer til USB-C kabler i dag. En af fordelene ved et USB-C kabel er, at det er vendbart. Derudover er stikket enormt holdbart og er i stand til at overføre data meget hurtigt.

 

Sørg for god komfort, når du gamer

Hører du til gruppen, der gamer flere timer om dagen, gør du klogt i have komforten for øje. Vælg eksempelvis en komfortabel gamerstol. Du kan også få mus og tastaturer, som er designet med henblik på god ergonomi.