Vælg en side

Vi lever i en tid, hvor vi er blevet dybt afhængige af teknologiske løsninger – og det gælder ikke blot derhjemme. Det gælder i høj grad også på arbejdspladsen. I en teknologisk tid kræver det teknologiske løsninger, og dette er noget, som du vil blive klogere på i de nedenstående afsnit.

Her vil du nemlig blive præsenteret for, hvad en switch er, og hvorfor du skal vælge en switch til din arbejdsplads – derhjemme eller ej. Der findes forskellige modeller på markedet. Det kunne for eksempel være en Brocade Switch.

Hvad er en switch?

En switch er komponent, som du kan bruge, hvis du ønsker at tilslutte flere computere til det samme netværk. Når flere computere er tilsluttet det samme netværk, kan de nemt og hurtigt dele information og data med hinanden.

Når man snakker om en switch, er det også naturligt at inddrage en hub. En hub er en lidt mere enkel udgave af en switch, men den har ikke helt de samme funktioner. Hvis du ønsker det bedst mulige deling af information og data mellem computerne, kan det klart anbefales at vælge en switch. En switch kan – i modsætning til en hun – også sende og modtage data på samtidigt, hvilket kan spare dig for en masse tid.

Hvilken switch skal jeg vælge?

Når du er på jagt efter en switch, bliver du helt sikkert hurtigt gjort opmærksom på, at der findes en lang række forskellige modeller på markedet. Og hvordan er det lige, at man vælger den, der passer bedst til ens behov?

Hvis du eksempelvis skal tilslutte mellem 2 og 8 computere til din switch, er det ideelt at vælge en switch, der har 8 porte til LAN kabler. Hvis du skal tilføje flere computere, skal du selvfølgelig vælge en switch, der har flere porte. Antallet af porte og prisen hænger ofte sammen.