Vælg en side

Der er i dag hundredevis af forskellige måder at finde og høre musik på. De mange online streamingtjenester som vi har adgang til i dag, er en af grundene til at vi sjælendt ser cd’er eller venyl-plader. Der er bare mange andre og nemmere måder at have musik med sig ved hånden, men er der virkelig ingen grund til at bruge de gamle metoder igen? Kan det tilføje noget til hverdagen i samfundet i dag?

Der er grund til at synes at det er en skam, ikke længere at bruge gamle musikmetoder som pladespillere i dag. Grunden til det kan du læse mere om her, og blive klogere på hvorfor du bør anskaffe dig en Pladespiller.

Nostalgien

En god grund til at bringe pladespilleren tilbage til hjemmet og hverdagen, er nostalgien og minderne som følger med. Er du bare lidt op i årene, så kan du garanteret huske at have en pladespiller i dit barndomshjem, derfor må du have en del minder fra den tid. Minder hvor du har danset rundt i stuen, lyttet til musik under madlavningen eller brugt aftenerne på at lytte til nye plader. Alle disse minder kan du igen få integreret i din hverdag.

Havde du kendskab til en pladespiller i din barndom, ved du også at det er noget helt særligt at lytte til musik via et så specielt apparat. Det kan altså bare noget andet at hive en ny plade op fra stakken, sætte den på og derefter høre musikken sprede sig i rummet.

Tid til fordybelse

En anden grund til at købe en pladespiller er fordybelsen som nemt bliver tilgængelig. Du får for alvor chancen for at fordybe dig i musikken, på en anden måde en hvis du sad foran computeren eller med iphonen i hånden.  Du har mulighed for at hive dine gamle plader op af gemmeren, og lytte til dem endnu engang, ellers kan du tage i genbrugsbutikker og finde de plader du synes kan være interessante.

Venyl-pladerne er ofte billige og udvalget stort i genbrugsbutikker, derfor har du stor mulighed for at købe mange forskellige plader og fordybe dig i forskellige genrer. Det at du selv gør en indsats for at høre musikken, er med til at skabe en anderledes og særlig energi samt følelse når du hører og fordyber dig i musikken.

Et personligt præg

Til sidst er pladespilleren et smukt apparat som kun tilføjer noget godt til indretningen. Den er med til at give hjemmet et personligt præg, og da den kan fås i forskellige designs kan den endnu mere tilføje et personligt præg. Det vil også sige at du kan finde den pladespiller som passer præcis til dit hjem og din stil.

Pladespilleren er også gennem de sidste par år blevet mere populær i de moderne hjem. Det høre sammen med at retrostilen har fundet sin vej ind i den moderne verden, og hvad er mere retro end pladespillere?