Vælg en side

Hver dag lanceres der ny teknologi til markedet – også til badeværelset. Og hvis du er en ægte teknologi nørd, bør du også have fede gadgets i hele huset. De gør din hverdag lettere, og kan imponere din gæster. Læs listen over fem must have gadgets til dit toilet!

Vi vil vove at påstå, at der findes teknologi og elektronik for enhver smag. Og du kan efterhånden have fede gadgets i alle rum. I køkkenet kan du f.eks. have en køkkenmaskine til bagning, mens du i stuen kan have en robotstøvsuger og i soveværelset en genopladelig magic wand. Markedet vokser hele tiden, og hvis der ikke er det, du lige står og mangler, kommer det sikkert snart.

Men hvilke gadgets vil passe ind i dit hjem? Og findes der fede stykker elektronik, der kan gøre badeværelsesrutinen lidt lettere? Svaret er ja! Vi har samlet fem stykker ny teknologi, som du bør have i dit baderum. Så læs listen igennem, og tilføj dem til din ønskeliste!

1. Få flotte tænder med en appstyret tandbørste

Du skal have dine tænder hele livet, og derfor er det vigtigt at passe på dem. Hvis du ikke får dem børstet ordentligt, kan du nemlig hurtigt ende med en høj tandlægeregning. Og så er der jo ikke længere råd til nye, smarte gadgets!

Af den grund bør du overveje at investere i en appstyret tandbørste. Der findes flere på markedet, men fælles for dem er, at det er elektroniske tandbørster, du kan tilslutte telefonen. Her kan du så f.eks. se, hvor lang tid du børster dine tænder, samt om du får børstet dem alle.

2. Bliv sundere med en smart badeværelsesvægt

Tiden for badevægte, der kun viser din kropsvægt er forbi. I dag kan du også få vægte, der viser din kropskomposition, BMI og meget mere.

På den måde ved du f.eks., hvor stor en del af din vægt, der kommer af fedt og af muskler. Og det er ideelt, hvis du er vild med at træne eller går op i din sundhed.

3. Gør badet til en fest med en vandtæt speaker

Kan du også godt lide at være online så meget som muligt? Så er en vandtæt speaker en god investering!

Den lader dig lytte til podcasts, høre og se YouTube-videoer og blive opdateret gennem radioen, mens du står under bruseren. Det er også genialt, hvis du er vild med at synge i badet, eller har en lang badeværelsesrutine.

4. Bliv hårfri med en personlig barbermaskine

Du kan ikke bare få appstyrede tandbørster, du kan også barbermaskiner med app-tilslutning. Den kan hjælpe dig med at holde øje med din hud og give dig gode råd. Døjer du f.eks. med rød hud og irritation? Så har den ofte et godt tip til dig.

Derudover kan du mange gange styre både hastighed og tæthed fra appen. Og det gør, at du lettere kan få den perfekte barbering til dine behov!

5. Hold dig ren med en håndfri sæbedispenser

Har du også tænkt over, hvor mange bakterier, der må bo på din sæbedispenser? Med en håndfri sæbedispenser er det slut med det!

Her kan du nemlig få sæbe uden at skulle røre ved dispenseren. Og så kan du få rene hænder uden bekymringer.

Vil du også gerne have et klogt badeværelse? Så investér i nogle af disse smarte teknologiske løsninger!