Vælg en side

Jeff Bezos er blevet verdens rigeste mand og Amazon til en af de største virksomheder i verdenen. Mængden af varer og tjenester, og mere til, som bliver solgt på daglig basis er helt ekstrem. Det gælder både fysisk og online, men Amazon er primært online og har bygget næsten hele virksomheden op ved at sælge direkte online til kunden. Det at Amazon nu har en kæmpe kundebase og en kæmpestor online platform skaber naturligvis også mange muligheder for andre små virksomheder.

En af de store fordele der er ved Amazon for dig, som gerne vil sælge gennem Amazon er, at du kan udnytte den gigantiske målgruppe og platform som Amazon har. Det kan du gøre ved at sælge direkte fra deres handelsplatform.

Tag et AWS kursus, hvis du vil udvikle dig selv

Der er flere forskellige fordele ved at tage et AWS kursus. Et AWS kursus kan være med til at fremme din viden om Amazon Web Services, som er det AWS er en forkortelse for. Det primære mål med at tage sådan et kursus er at opnå en dybere og bedre forståelse for Amazon Web Services og alle de tekniske muligheder der er med AWS. Uanset om du er ejer af egen virksomhed, som bruger Amazon, eller bare snart skal til at søge job, så er der ikke nogen tvivl om at en AWS certificering vil hjælpe dig. Det vil både se utroligt godt ud på cv’et, men vil også kunne hjælpe dig i din hverdag med praktisk viden om ting du rent faktisk kan bruge til noget. Det er altså ikke bare et rent teori-kursus, som man ikke rigtigt får noget ud af.

Der findes flere forskellige AWS kurser, så du kan specialisere sig i lige præcis de dele af Amazon Web Services, som du gerne vil. Det kan f.eks. være “Advanced Developing on AWS” eller “AWS Business Essentials”.

Bliv Amazon Ekspert

Ved at sætte sig 100% ind i alle de forskellige Amazon Web Services kan du for alvor placere dig som amazon-ekspert, hvilket der både er stor efterspørgsel for på markedet, specielt nu hvor der går rygter om at Amazon kommer til Danmark. Du kan nemt finde uendeligt mange forskellige kurser på nettet omhandlende AWS, så det er naturligvis lige med at lave en prioriteret rækkefølge, så du kan starte med at tage det kursus, som vil være mest relevant for dig. Herefter kan du specialisere dig endnu mere med flere forskellige kurser indtil du har så meget viden om Amazon, at du kan bygge egen stor virksomhed eller virkelig hjælpe den virksomhed du arbejder for gennem Amazon.