Vælg en side

Når du skal ud at investere i nyt og dyrt computerudstyr, kan det vise sig nødvendigt med et lån. Hos LendMe, som er Danmarks største formidler af lån, har de samlet de bedste låneudbydere på ét sted, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over de forskellige lånetilbud, der er tilgængelige. På den måde kan du finde det billigste lån til din nye computer eller andet computerudstyr uden at skulle bruge en masse kræfter på at undersøge dine muligheder.

Hvordan finder man det bedste lån?

Der er mange ting at overveje, når du skal finde det bedste lån til køb af for eksempel computerudstyr.

For det første bør du overveje, hvor meget du har lyst til at låne. Det koster penge at låne penge, og det er uden tvivl dyrere end at spare op. Derfor bliver du nødt til at kigge på din nuværende økonomi og dit månedlige rådighedsbeløb for at have en ide om, hvor meget du har lyst til at låne for. Bankerne foretager altid en vurdering af din økonomi, så de sikre sig, at du ikke får et for dyrt lån, men når du betaler af på et lån, kan du naturligvis bruge færre penge om måneden, end du er vant til.

Derudover bør du overveje, hvilken type computerudstyr du ønsker at købe. Er det en ny computer, printer eller måske et nyt tastatur? Når du har fundet ud af, hvad du ønsker at købe, kan du begynde at sammenligne de forskellige lån på markedet.

Husk altid at sammenligne de forskellige gebyrer og renter fra forskellige låneudbydere, så du ikke ender med at optage et dyrt lån. Du kan for eksempel sammenligne lån online hos Lendme.dk.

Afsøg mulighederne for det billigste lån

Der er mange forskellige lånetyper, og det kan derfor være svært at finde det billigste lån. Men det kan betale sig at sammenligne mulighederne. Forskellen på prisen for lån er op imod 5,5 gange så stor, viser en nylig gennemgang af 25 danske bankers priserniveau.

Hos LendMe kan du hurtigt få et overblik over prisen på markedet, fordi de samarbejder med en masse banker. Dermed kan du nemt og hurtigt indhente tilbud fra de forskellige banker, så du kan finde det bedste lån. Bankerne hos LendMe har en meget konkurrencedygtig rente, da alle bankerne er specialiseret i udlån, ligesom de ikke har udgifter til fysiske filialer. Renten starter på 3,49%.

Hvad skal du være opmærksom på?

Der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du optager et lån.

For det første skal du sikre dig, at du har råd til at betale lånet tilbage. Dette gøres typisk ved at se på din økonomi og se, om du har råd til at betale de månedlige ydelser.

Du skal også være opmærksom på, hvor meget du kan låne. Der er nemlig forskellige beløbsgrænser for, hvor meget man kan låne alt efter sin økonomi. Som tommelfingerregel skal du have 4000 kroner til dig selv hver måned, når alle dine faste udgifter er betalt inklusiv prisen på dit lån.

Endeligt skal du også være opmærksom på renterne på dit lån. Nogle banker tilbyder en variable rente mens andre tilbyder en fast. De forskellige typer af renter har forskellige fordele og ulemper.

LendMe giver dig mulighed for at sammenligne lån på ét sted. På den måde kan du finde det billigste lån. Det er 100% gratis og uforpligtende at sammenligne tilbud og ansøge om lån hos LendMe.