Vælg en side

Med det nye flagskib fra OnePlus – nemlig OnePlus 9 Pro – har de indgået et spændende samarbejde med den populære kamerakonge Hasselblad.

Kameraet er blot en af de skarpe opgraderinger, du vil opleve i OnePlus 9 Pro i forhold til forgængeren. OnePlus har taget et sandt kvantespring med denne topmodel og har samtidig opgraderet til en stærkere processor og en bedre skærm. Smartphonen byder på:

  • stilrent design
  • brugervenligt styresystem – OxygenOS
  • hurtig trådløs og kablet opladning
  • 8K-video
  • superflot skærm.

OnePlus 9 Pro – den sprødeste fra OnePlus nogensinde

”Never Settle” – altså ”lad dig aldrig nøjes’” – sådan lyder OnePlus’ motto. Med OnePlus 9 Pro lever de op til deres motto. Det er uden tvivl en af de mest imponerende modeller, OnePlus nogensinde har lavet. OnePlus 9 Pro er en kæmpe opgradering i forhold til 8’eren.

Så var du vild med den, vil du helt sikkert også elske 9’eren. Og så er prisen til at have med at gøre. Prisen på OnePlus 9 Pro afhænger naturligvis af, om du vælger OnePlus 9 Pro med eller uden abonnement. For 6.694 kr. får du altså en topmodel inden for smartphones, der afgjort vil imponere.

Avanceret kamera og farveægte skærm

Først og fremmest kan du glæde dig over det banebrydende kamera. Som noget nyt har OnePlus indgået et samarbejde med Hasselblad, som er en af de førende eksperter inden for moderne kamerateknologi. Deres avancerede kamerateknologier havde blandt andet en finger med under månelandingen i 1969.

Samarbejdet med Hasselblad har vist sig at være en snedig måde at få banebrydende teknologi ind i et smartphonekamera på. Det nye kamera har ultravidvinkel. Det betyder, at du får flere ting med i billedet. Elementer, som normalt ikke er inden for rækkevidde, fanger OnePlus 9 Pros kamera og endda i knivskarp opløsning.

Kameraet har nemlig svimlende 50 MP, så det fanger alle detaljer med en absurd imponerende og knivskarp Freeform-linse. Kameraet får rigtig gode anmeldelser – selv fra anmeldere, der ikke var begejstrede for forgængerens kamera. Det er virkelig en stærk opgradering, som sender OnePlus 9 Pro helt til tops.

Flot skærm og stærkt batteri

Heldigvis har skærmen også fået et nøk op i OnePlus 9 Pro, så dine billeder vises knivskarpt. Skærmen har 120 Hz og en hurtig opdateringsfrekvens.

Det giver en lækker, flydende og uafbrudt brugeroplevelse. Med Color Tone-teknologien er skærmen desuden altid behagelig at kigge på. Den afstemmer nemlig skærmens farvetoner og intensitet efter omgivelsernes farvetemperatur. Gengivelsen føles utrolig ægte.

Noget af det bedste ved skærmen på 6,7” er, at den har LTPO-teknologi. Det betyder, at den bruger 50 % mindre strøm. Og når batteriet løber tør, kan det oplades imponerende hurtigt – både trådløst og kablet. Alt i alt har OnePlus en skarp ydeevne, som kan trække selv de kraftigste spil og apps, hvilket ikke mindst skyldes den topmoderne Qualcomm® Snapdragon™ 888-platform. Det giver denne smartphone maksimal og smooth respons.

Er du klar til at få opgraderet din gamle mobil til en ultraprofessionel smartphone i topklasse? Så køb din OnePlus 9 Pro her.