Vælg en side

Esport er gået hen og er blevet en af de hurtigst voksende sportsgrene, både herhjemme og ude i verden. De bedste esport spillere tjener en masse penge, og de mest populære turneringer overværes af flere tusinder. I 2019 nåede tilskuertallet verden over til esport helt op på ca. en halv milliard, og League of Legends, som er et af de mest populære esports spil, havde over 100 millioner spillere på verdensplan. Der findes mange forskellige spil der bliver mere og mere populære at følge for tilskuerne, og esport betting bliver dermed også mere og mere populært. Hvis du skal være rigtig god til at bette rigtigt på esport, så kræver det selvfølgelig at du sætter dig godt ind i, hvad de forskellige spil går ud på, og hvem de bedste spillere er. Et af de spil der også bliver mere og mere populært at bette på et videospillet valorant, og du kan faktisk finde en valorant betting guide, der kan hjælpe dig godt i gang med at bette på dette populære spil. 

Hvad er valorant?

Valorant er lavet af de samme spiludviklere – Riot som har skabt det populære League of Legends, og valorant der officielt udkom d. 2 juni 202o, er allerede utrolig populært. valorant er et 5 mod 5 – multiplayer skydespil. Det minder på en måde om et andet populært videospil, nemlig Counter Strike, men mere “eventyr” agtigt. Man spiller som enten “Attacker” eller “Defender”. Inden hver ny runde, er der en købs runde hvor spillere kan købe nye våben og nye evner, der kan hjælpe dem i deres kamp. Hvis du synes at valorant er et spændende spil at spille, kan det sagtens være at du bliver helt bidt af at bette på de bedste spillere der spiller valorant, og hvis du bliver rigtig god til at forudse hvem der gør det bedst, så kan du gå hen og vinde mange penge, mens du samtidig bliver godt underholdt. 

Hvorfor er esport så populært?

Det er selvfølgelig svært at sige præcis hvorfor esport er så populært i hele verden. Et par gode  bud kunne dog være følgende; For det første har videospil meget længe været utrolig populære, og både piger og drenge, mænd og kvinder har brugt adskillige timer hjemme i stuen eller på værelset, med at spille videospil. Derfor virker det naturligt at mange har en stor interesse for at overvære når nogen af de bedste spillere folder sig ud. Esport er også utrolig underholdende både at spille, og se på. En af de helt store fordele for esport kunne også være, at den professionelle karriere inden for esport, i princippet er åben for alle. I andre sportsgrene som fodbold, håndbold eller lignende, kan det være sværere at være med blandt de store, men med esport dukker de bedste spillere ofte op lidt ud af de blå, og kan være hvem som helst som har øvet sig nok, og brugt masser af timer på at dygtiggøre sig derhjemme.